DIGITAL MARKETING IN
RAZVOJ APLIKACIJ

STORITVE

SPLETNE
PROMOCIJE

Pridobte stranke z zabavno promocijo, tekmovanjem, glasovanjem, igro, konfiguratorjem izdelka, kolesom sreče, anketo ali pristajalno stranjo na naši Campaign Center platformi, ki deluje na računalniku, mobilni naparavi, iframu ali Facebooku.

DIGITAL
MARKETING

Uporabite marketing automation za boljše poznavanje svojih strank in personalizirano komunikacijo z vsako stranko. Ustvarite zanimive e-novice, posebne ponudbe in novosti. Poskrbite da si vas zapomnijo.

OGLAŠEVANJE
NA 166.000 PREJEMNIKOV

Imate nagradno igro, ugodnost ali anketo? Pošljite svoje sporočilo na več kot 166.000+ e-poštnih naslovov v Sloveniji pridobite nove stranke.

RAZVOJ
APLIKACIJ

Ustvarimo vam aplikacijo prilagojeno po vaših željah za splet, Facebook, računalnik ali mobilno napravo. Z našimi mobilnimi aplikacijami za Android, iOS ali Windows boste izstopali in optimizirali poslovne procese.

O NAS

Interaktivni marketing in uvedba spletnih ter mobilnih aplikacij bodo vašemu podjetju prinesli dodatno konkurenčno prednost. Lotite se teh izzivov z nami – izkušeno ekipo navdušencev in strokovnjakov. Verjamemo v nove medije. So naša strast, v katero vlagamo ogromno energije.

 

KONTAKT

Ime  
Podjetje  
E-pošta  
Telefon  
Želim prejemati Promoscentia poslovna e-obvestila.